Ingezonden persbericht


Rijswijk, 5 maart 2010

AZ supporter wint Toto Jackpot van 16.000 euro

Afgelopen weekend heeft een 27-jarige man uit Bergen de 13 voetbalwedstrijden uit de Nederlandse, Engelse, Italiaanse en Spaanse competitie goed voorspeld. Hiermee wint de AZ supporter uit Bergen de Toto-13 Jackpot van 16.000 euro.

"Ik speel regelmatig Toto. Ik heb dit keer 1 euro ingezet op onder andere winst voor AZ, want dat is mijn club. Gelukkig loste ze de belofte in en had ik ook alle andere 12 wedstrijden goed voorspeld! Van het prijzengeld ga ik leuke dingen doen," aldus de gelukkige winnaar.

De winnaar heeft zijn weddenschap ingezet bij Vivant Aldewereld aan de Vondelstraat in Alkmaar. Vrijdag 12 maart om 11.00 uur wordt in deze winkel taart uitgedeeld aan alle bezoekers om het winnen van de Toto-13 Jackpot te vieren.

Toto-13
Bij het spel Toto-13 voorspellen deelnemers de resultaten van 13 voetbalwedstrijden, waarin ze aangeven of de thuisspelende club wint, verliest of gelijk speelt. Bij de juiste voorspelling van alle 13 wedstrijden wordt de Jackpot gewonnen. Ook bij 12 en 11 juiste voorspellingen wordt een geldprijs gewonnen. Meespelen met Toto kan al vanaf 1 euro bij de tabakswinkelier en boekhandel of via www.toto.nl.

De Toto-13 Jackpot voor aankomend weekend staat op circa 12.000 euro.

noot.jpg