Cadran Consultancy gecertificeerd tot Platinum Partner van Oracle


HOEVELAKEN, 20100305 -- Oracle, 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware, heeft een nieuw partnermodel ingevoerd. Oracle onderscheidt 3 typen partners: Silver, Gold en Platinum. Cadran Consultancy is deze maand gecertificeerd tot de Platinum partner. Voorheen was Cadran gecertificeerd partner van Oracle.

Platinum Partner, de hoogste partnerstatus, wordt slechts toegekend aan een beperkt aantal bedrijven. Cadran verdient deze status vanwege de investeringen in Oracle Accelerate en de inspanningen als reseller van Oracle.

De door Cadran ontwikkelde Oracle Accelerate oplossing voor de groothandel is een zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudig te configureren ERP oplossing gebaseerd op Oracle JD Edwards, die veranderende bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt. Oracle Accelerate biedt brede industriespecifieke functionaliteit en bevat voorgeconfigureerde bedrijfsprocessen, documenten en rapportages gebaseerd op "Best Practices" binnen de groothandel. Door gebruik te maken van specifieke hulpmiddelen en partner know-how is een snelle implementatie realiseerbaar. Klanten zijn daardoor in staat een compleet ERP-pakket snel, tegen voorspelbare kosten en lage risico's te implementeren.

Cadran levert een complete ERP-oplossing gebaseerd op Oracle JD Edwards EnterpriseOne. De consultants van Cadran adviseren de klanten bij de inrichting of upgrade van een ERP-pakket. De senior consultants van Cadran hebben jarenlange ervaring met complexe bedrijfsprocessen op financieel, CRM, logistiek en productie gebied (www.cadran.nl).





Ingezonden persbericht