Unicum voor mannenondergoed: Australisch bedrijf ontwikkelt ondergoed gemaakt uit bananenvezels 05/03/2010 19:59

PR Newswire

SYDNEY, March 5, 2010 /PRNewswire/ --

- Zo goed dat je ze zou willen opeten

"aussieBum heeft de verantwoordelijkheid om voortdurend nieuwe stoftechnologieën te onderzoeken en te ontwikkelen. Bananenvezels beschikken over een mooie glans, zijn zeer licht van gewicht, kunnen veel vocht absorberen en worden vandaag de dag beschouwd als een van de meest eco-vriendelijke vezels ter wereld. We zijn echt zeer trots op onze bijdrage aan de ontwikkeling van deze stof. Het is spannend en stelt Australië weer maar eens in het middelpunt van de belangstelling," vertelt Sean Ashby, de oprichter van aussieBum.

Afbeeldingen en uitgezonden beeldmateriaal van de hoogste kwaliteit: http://medianet.multimediarelease.com.au/bundles/2f4d341b-4b18-4091-906f-70ff61a6c6fe

Iedereen wist dat het er ooit wel eens van zou komen en nu is het eindelijk zover. aussieBum heeft het geflikt - en wij zijn extreem tevreden met het resultaat. Dit kan in het begin wat vreemd klinken maar er zijn talrijke voordelen verbonden aan bananenvezels. Eerst en vooral produceert het een volledig natuurlijke stof die gemaakt wordt uit de schors van een bananenboom. Een banaan levert daarnaast, omdat het een relatief makkelijke vezel is om te spinnen, een soepel en extreem comfortabel resultaat dat mensen normaal gezien enkel verwachten van de merken voor ondergoed van de allerhoogste kwaliteit. Eigenlijk worden bananenvezels nu algemeen erkend als een van de meest comfortabele eco-vriendelijke vezels die ooit gemaakt zijn, waardoor ze hoge normen stellen voor duurzame stoffen.

Deze bananencollectie is ook voor 100% in Australië gemaakt waardoor het garant staat voor een milieuvriendelijk topkwaliteitsproduct en een ontwerp in echte aussieBum-stijl. Alles bij elkaar genomen lijkt het alsof het aussieBum-team opnieuw de nagel op de kop heeft geslagen aangezien onderzoek uitwijst dat de consument naar alsmaar grotere hoeveelheden duurzame en eco-vriendelijke producten vraagt. Zelfs Alan Greenspan heeft gezegd dat hij ondergoed gebruikt als de hoofdbarometer voor het economische klimaat en wat een manier om aan dit nieuwe jaar te beginnen waarin Australië gestaag uit de zwaarste economische crisis van de laatste decennia zal klimmen en waarin aussieBum naar voren komt met ondergoed dat de weg leidt naar een duurzame toekomst.

Innovatie en ontwerp zijn altijd de creatieve mantra's geweest die aussieBum-kleding naar de toekomst drijven en het bedrijf heeft weer maar eens een stap verder gezet. Als groeiend merk, dat trouw is gebleven aan haar nederige beginjaren, wordt aussieBum gedreven door de passie om haar trouwe klanten te garanderen dat ze de allernieuwste, leuke, sexy en innoverende kleding verkrijgen. Vraagt u zich, net zoals vele anderen, ook af waar aussieBum deze ideeën vandaan haalt? Dit soort innovatie wordt vooral mogelijk gemaakt doordat het bedrijf communiceert met haar klanten en hun onschatbare feedback opvolgt, handelt volgens hun suggesties en gemeenschapsideeën verzamelt via technologie zoals Facebook, Twitter en recentelijk ook via 'Four Square'. Als mensen vandaag de dag vragen naar comfortabel en stijlvol ondergoed dat ook rekening houdt met zaken zoals duurzaamheid voor het milieu en voor de economie dan zullen ze dat ook krijgen.

Mediacontact:

Lloyd Jones
aussieBum
E-mail: lloyd@aussiebum.com
Telefoon: +61-2-9560-2626

Informatie Verenigd Koninkrijk / Europa

Kevin Cheesman
aussieBum
E-mail: kevin@aussiebum.com
Telefoon: +44-7515-94-6279

http://www.aussiebum.com

Lloyd Jones, +61-2-9560-2626, lloyd@aussiebum.com; of Informatie Verenigd Koninkrijk / Europa: Kevin Cheesman, +44-7515-94-6279, kevin@aussiebum.com, beiden van aussieBum






-