Vereniging FME-CWM


---

Handelsmissie

Handelsmissie voor milieutechnologie naar Kazachstan

Datum: 8 t/m 12 maart 2010
Locatie: Kazachstan

In opdracht van de EVD en gefinancierd in het kader van het CPA-programma, organiseert VLM van 8 tot en met 12 maart 2010 een handelsmissie naar Kazachstan voor de sector milieutechnologie. Deze handelsmissie biedt u de mogelijkheid om u in een kort tijdsbestek te oriënteren op de Kazachstaanse markt.

Door middel van zes tot acht matchmakingsafspraken wordt u in contact gebracht met potentiële zakenpartners en relevante overheden. Bovendien kunt u bestaande contacten versterken. Ook voorziet het programma in een collectief bedrijfsbezoek en een netwerkreceptie.

De reis concentreert zich op de stad Almaty, koploper in de toenemende vraag naar duurzame en hoogwaardige milieutechnologie. Daarnaast wordt de hoofdstad Astana aangedaan, waar u in contact wordt gebracht met lokale `decision makers' op het gebied van milieu.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen EUR 500,- (exclusief btw) per deelnemend bedrijf. Bijkomende individuele kosten, zoals reis- en verblijfkosten, zijn voor eigen rekening. Aanmelden is mogelijk tot 4 januari 2010.

Meer informatie

Deelname: www.evd.nl/cpa/kazachstanmilieu
VLM: Trudi van Spankeren, 06-57577008 of
trudivanspankeren@globalmatching.nl

____________________ ____________________ ____________________