Gemeente Son en Breugel


Centrummanagement

Bijeenkomst ondernemers over Centrummanagement

De gemeente, de Kamer van Koophandel Brabant en de Ondernemersvereniging Son en Breugel organiseren op 8 maart 2010 van 18.00 uur tot 19.30 uur in het gemeentehuis een bijeenkomst over de kansen en mogelijkheden voor centrummanagement in Son en Breugel. Alle ondernemers in centrum worden opgeroepen om deze bijeenkomst bij te wonen om de mogelijkheden voor centrumversterking te bespreken.

Centrummanagement houdt in dat centrumondernemers, de gemeente, centrumgebruikers en inwoners samenwerken om het economisch functioneren van het centrum te verbeteren. Dat kan door de krachten te bundelen over onderwerpen als centruminrichting, het gebruik en de verzorging van de openbare ruimte in al zijn facetten, maar ook het winkel- en horeca-aanbod, aantallen en kwaliteit van evenementen, bereikbaarheid en parkeren, de culturele uitstraling, promotie en veiligheid.
In de eerste fase van dit proces worden de ondernemers in het centrum uitgenodigd mee te denken over centrummanagement en de mogelijkheden voor versterking van het centrum. Belangrijke voorwaarde voor centrummanagement is dat er voldoende draagvlak is.

Ondernemers worden uitgenodigd voor de bijeenkomst op maandag 8 maart 2010, van 18.00 uur tot 19.30 uur, locatie gemeentehuis Son, Raadhuisplein 1. Aanmelden, informatie en programma via r.welten@sonenbreugel.nl of telefonisch 0499-491518. Aanmelden kan tot
4 maart 2010. Meer informatie op www.kvk.nl/centrummanagement.