FloraHolland


FloraHolland promoot kamerplanten in NET 5 televisieprogramma `Met de deur in huis'

FLORAHOLLAND (25 februari 2010) - Vanaf maandag 8 maart valt NET 5-presentatrice Renate Verbaan elke avond `Met de deur in huis'. Dagelijks worden jonge stellen verrast met het goede nieuws dat hun interieur een make-over krijgt. Met hulp van stylisten en klussers ondergaat de woning of een gedeelte daarvan, in slechts één dag tijd een ware metamorfose.
Voor de metamorfose gebruikt het programma diverse kamerplanten. De planten maken deel uit van het nieuwe interieur na de metamorfose. Zo'n vijftien soorten planten worden hiervoor regelmatig gebruikt in de afleveringen. Diverse aanvoerders krijgen via FloraHolland hun kamerplanten in beeld bij een relatief jonge doelgroep. De deelnemende telers betalen hiervoor een sponsorbedrag.
Tuincentra en andere verkooppunten van planten kunnen na de uitzendingen een extra vraag verwachten naar de gebruikte producten. Speciaal voor tuincentra en inkopers verzendt FloraHolland wekelijks informatie over de planten die de komende afleveringen worden gebruikt.

Consumenteninformatie
Om de kijkers van het programma van extra informatie te voorzien, komt er op de site van FloraHolland informatie over verzorging en herkomst van de gebruikte planten. Via de site van NET 5 is het mogelijk door te klikken naar de site van FloraHolland.
Met de deur in huis is vanaf maandag 8 maart elke werkdag van 19.00 tot 20.00 uur te zien bij NET 5.

De Tuinruimers
FloraHolland stelt aanvoerders ook al jaren in de gelegenheid om tegen betaling, hun producten in het programma `De Tuinruimers' van SBS 6 onder de aandacht van de consument te brengen. Ook hierbij worden tuincentra en inkopers wekelijks geïnformeerd over de producten die in de komende afleveringen worden gebruikt.

Wilt u ook wekelijks informatie ontvangen over de producten die gebruikt worden in deze tv-programma's? Geef dit dan aan bij Martijn Bentvelsen van de afdeling Product- en Conceptontwikkeling, martijnbentvelsen@floraholland.nl
Kijk voor meer informatie ook op www.floraholland.com => `Noviteiten' => `promotie op televisie'.