Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Informatieavond Blackspot Strevelsweg

Op maandagavond 8 maart presenteert dS+V het nieuwe inrichtingsplan Blackspot Strevelsweg. Een aantal jaren geleden is de Strevelsweg grotendeels heringericht met versmalde rijstroken en een groene berm. Ook is met verkeersmaatregelen de verkeersveiligheid verbeterd.

De herinrichting van de Strevelsweg is nog niet helemaal voltooid. Voor het laatste deel, de kruising Strevelsweg / Lange Hilleweg / Veldstraat, is het nieuwe inrichtingsplan ontworpen. In de loop van 2010 wordt na het definitieve ontwerp gestart met de uitvoering van het plan, zodat ook op deze plek de verkeersveiligheid wordt vergroot. Aanwezigheid van bewoners op deze avond wordt bijzonder op prijsgesteld. Ze kunnen reageren op het plan, de gekozen oplossingen en in discussie gaan met de ontwerpers. Als aanmerkingen passen binnen de technische en financiële kaders, worden zij meegenomen in het voorlopig ontwerp.

Informatieavond
Maandag 8 maart 2010, 19.30 - 21.30, zaal open vanaf 19.00 uur Zalencentrum Rustburcht, Strevelsweg 760

Vragen
Mocht u vragen hebben, kunt u bellen met de gebiedsvoorlichter van de deelgemeente Feijenoord, Louise Kuijpers op (010) 291 63 44 of stuur een e-mail naar l.kuijpers@feijenoord.rotterdam.nl

(foto André van Well)