Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (10-10)

05 maart 2010

College 2007

Openbare activiteiten van het college van burgemeester en wethouders van 08 tot en met 14 maart 2010.

Burgemeester Salet opent Internationale Vrouwendag Burgemeester Mirjam Salet opent maandag 08 maart om 13.30 uur in wijkcentrum Maaswijk aan de Maria Rutgers-Hoitsemastraat 2 de Internationale Vrouwendag. Op deze dag wordt voor alle vrouwen in Spijkenisse een gratis high-tea, een workshop `sieraden maken' en een workshop `voorlezen voor moeders' georganiseerd. De Internationale Vrouwendag is sinds 1978 door de Verenigde Naties erkend.

Wethouder Mourik opent tentoonstelling in MilieuHuis Wethouder Christel Mourik opent dinsdag 09 maart om 09.00 uur in het MilieuHuis aan de A. van der Nootstraat 6 de tentoonstelling Hé Watt-je!!!. Bij de opening zijn kinderen van de Paus Johannesschool aanwezig. Hé Watt-je!!! is een belevingsexpositie, waarin volwassenen en kinderen zelf kunnen ervaren wat duurzame energie nu precies is.

Wethouder Mourik heropent winkelcentrum Maaswijk Wethouder Christel Mourik heropent donderdag 11 maart om 16.45 uur samen met projectdirecteur Menno Overtoom van Coreo vastgoed Ontwikkeling B.V. winkelcentrum Maaswijk. Het gebouw krijgt een architectuurplaquette. Hierop staan alle gegevens over de architectuur van het gebouw vermeld.

Interne links


* Feestelijke heropening winkelcentrum Maaswijk