Provincie Utrecht

Provincie repareert wegen in Utrecht-oost

5-3-2010 -

In de avond en nacht van 8, 9 en 10 maart voert de provincie noodreparaties uit op een aantal van haar wegen in het oostelijk deel van de provincie. De reparaties worden uitgevoerd op plaatsen waar de vorst ernstige schade heeft aangericht aan het wegdek.

De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 19:00 uur 's avonds en 06:00 uur de volgende ochtend. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer langs het werk geleid. Op die manier wordt hinder en vertraging tot een minimum beperkt.

Planning
Maandagavond/nacht 8/9 maart:

* N224 tussen bebouwde kom Woudenberg en kruispunt Rummelaarseweg (Woudenberg)

* N226: Maarsbergseweg tussen Kolonel van Rooyenweg en de Treekerweg (Woudenberg)

Dinsdagavond/nacht 9/10 maart:

* N227: Doornseweg tussen Kolonel van Rooyenweg en de Treekerweg (Leusden, Woudenberg, Utrechtse Heuvelrug)

Woensdagavond/nacht 10/11 maart:

* N225: Grebbeweg tussen Vogelzang en Cuneraweg (Rhenen)
* N233: Nieuweweg-Noord (Veenendaal)

* N410: Houtenseweg (Houten)

Noodreparaties vanwege vorstschade
Vorstschade treedt vooral op waar asfalt ouder is en op kruispunten en in bochten, omdat het asfalt daar meer te lijden heeft door optrekken en afremmen en `wringend' verkeer uit verschillende richtingen. Bovenstaande reparaties betreffen noodreparaties; de scheuren of gaten in het wegdek zijn dermate ernstig dat ze omwille van de verkeersveiligheid snel moeten worden gerepareerd.. Overige, minder ernstige schades, repareert de provincie in één bestek verderop in het jaar.

Nadere informatie over de uitvoering
Voor nadere informatie over de uitvoering kunt u contact opnemen met het district Oost, steunpunt Huis ter Heide, Huub van der Poel, tel. (030) 698 0666.

Meer informatie: Clara van Foreest, telefoon (030) 258 33 19