Verkiezing mooiste student van Nederland

08/03/2010 10:40

Studenten.nl

Na het succes van de verkiezing "Mooiste studente 2009", gaat Studenten.nl in 2010 ook op zoek naar de mooiste mannelijke student van Nederland. Van de twaalf lekkerste studenten wordt een kalender samengesteld.

Studenten.nl werkt voor deze verkiezing samen met SLAM!FM, Mannenwinkel.com, Sterrencast, Direct Printing en topfotograaf Mark Hoogeveen.

Vanaf vandaag kunnen alle mannelijke HBO en WO studenten uit Nederland zich aanmelden op www.studenten.nl. Uit alle aanmeldingen worden, in samenwerking met castingbureau Sterrencast, twaalf finalisten geselecteerd. Deze finalisten krijgen een gratis fotoshoot van topfotograaf Mark Hoogeveen. Bezoekers van Studenten.nl mogen vervolgens stemmen op hun favoriet. De winnaar zal begin mei bekend worden gemaakt. Behalve eeuwige roem, wint deze student ook nog eens een zonvakantie naar Ibiza. Ook zijn er prijzen voor de 2e en 3e plaats.

De verkiezing naar de mooiste studente in 2009 was een groot succes en werd gewonnen door Romiy Wiese uit Rotterdam. De kalender werd overhandigd bij het 3FM GlazenHuis in Groningen. "Tijdens deze verkiezing kregen we veel vragen over het feit dat de verkiezing alleen voor meiden was" aldus Karen Raats van Studenten.nl. De website heeft er daarom voor gekozen om in 2010 ook de mannelijke studenten een kans te geven.

Uiteraard wordt de vrouwenverkiezing in 2010 ook weer gehouden. Die zal aan het begin van het nieuwe studiejaar zijn. De inschrijving voor de vrouwenverkiezing staat overigens al wel open. Hier hebben inmiddels al meer dan 100 mooie studentes zich voor aangemeld.

Over Studenten.nl

Studenten.nl is dé site voor studerend Nederland. Het is de portal naar alle informatie waar je als student maar naar op zoek kunt zijn. Nieuws, blogs, polls, filmtips, kamers, dating, kroegen, eetcafés, opleidingen, verenigingen, studieboeken, alumni, uitgaan, aanbiedingen, abonnementen, vakanties, stages, carrière, lifestyle en nog veel meer.

Studenten.nl is een initiatief van Jan-Peter Cruiming. Jan-Peter Cruiming is oprichter van NationaleVacaturebank.nl, dat hij enige jaren terug verkocht aan VNU.





http://www.studenten.nl/verkiezingen

http://www.Studenten.nl