Gemeente Ermelo


Zelfbouwkavels Het Trefpunt

De gemeente Ermelo geeft 21 royale bouwkavels uit in de groene Koninginnebuurt. Het voormalig recreatieterrein Het Trefpunt wordt ontwikkeld tot een bijzondere, parkachtige woonwijk met villa's, eengezinswoningen en appartementen in jaren 30 stijl.

Ruime bouwkavels
Aan de rand van dit plan aan de Prins Hendriklaan, direct gesitueerd tegen de villawijk, bevindt zich een strook grond waarop ruime bouwkavels zijn bestemd. Deze kavels variëren van circa 1.100 m2 tot
1.600 m2. De kavels liggen fraai aan een lommerrijke laan. Om het parkachtige en groene karakter te waarborgen blijft een deel van de aanwezige begroeiing op de kavel gehandhaafd. Het bouwblok wordt door de gemeente vrij gemaakt van begroeiing en bomen. Wat u gaat bouwen is in principe vrij, zolang het past in een traditionele (klassiek/jaren dertig) woonstijl om een fraai en bij elkaar passend geheel te vormen. Voor de kavels 1-17 zijn ook andere stijlen dan jaren dertig mogelijk, voor zover passend binnen de eisen van welstand en het opgestelde beeldkwaliteitsplan. Voor dit plan gelden geen bindings- of vestigingseisen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum van de gemeente Ermelo, tel 0341 56 72 32.

Centrale ligging
Het project is uniek door de ligging tegen de villawijk, het bosrijke karakter, de grote kavels en de bijzonder gunstige ontsluiting naar de uitvalswegen. De A28 is in 5 autominuten te bereiken. Het NS station is in 10 fietsminuten te bereiken. Ermelo is centraal gelegen op ca 25 minuten van Amersfoort en Apeldoorn. Amsterdam is in circa 50 minuten te bereiken, Utrecht in 40 minuten. Daarmee vormt dit mooie dorp met een open karakter een gunstige uitvalsbasis richting het Gooi, Amsterdam, maar ook richting het Oosten. Ermelo is verder bijzonder aantrekkelijk door de Veluwse bossen, de heidevelden en de ligging aan het water (eigen jachthaven).

Verkoop
De zelfbouwkavels worden verkocht via Van Diest en Van Diest makelaars te Ermelo en zijn onmiddellijk bebouwbaar. Momenteel is er één kavel verkocht en 5 in optie uitgegeven. Bouwvergunningen kunnen direct op aanvraag binnen 13 weken worden afgegeven (indien wordt voldaan aan de reguliere bouwregels). U kunt dan binnen 4 maanden starten met de bouw. De kavelprijzen variëren van EUR 399.000,-- tot EUR 625.000,-- v.o.n. Kortom, een unieke kans om uw droomvilla te bouwen op een royale kavel in de villawijk! Meer hierover is te lezen op de nieuwe verkoopwebsite: www.trefpuntermelo.nl.