Universiteit Nyenrode

De FD Career Challenge 2010 is gewonnen door Lisette van der Wurff

Breukelen, 6 maart 2010 - Vandaag is Lisette van der Wurff gekozen tot winaar van de FD Career Challenge 2010 en daarmee van de Executive MBA t.w.v. EUR49.500 aan de Nyenrode Business Universiteit. Na eerst online al ruim 3.200 tegenstanders achter zich te hebben gelaten, overtuigde Lisette van der Wurff tijdens de tweedaagse finale - een Mini MBA voor de beste 50 deelnemers - op Nyenrode de zeskoppige jury.

Lisette van der Wurff

Op Nyenrode kregen de 50 finalisten ieder een minuut om de jury te overtuigen waarom juist hij of zij de MBA verdiende. De jury, bestaande uit Henry Robben (Nyenrode), Bas van Werven (BNR), Jaap van Muijen (Nyenrode), Fred Bakker (het FD), Eugenie van Wiechen (LinkedIn) en Ted Baartmans (De Presentatiegroep) roemde Lisette wegens haar kwaliteit om vanuit bescheidenheid leidend te zijn, iets waar veel politici een voorbeeld aan kunnen nemen. In haar
pitch benadrukte Lisette haar ambitie om met behulp van de MBA de gezondheidszorg naar een hoger niveau te tillen.

De winnaar, Lisette van der Wurff (Medisch Spectrum Twente) was zeer verheugd: "Ik ben ongelofelijk blij en verrast dat ik hier tussen al
deze mensen als winnaar mag staan, het moet nog doordringen. Heel erg gaaf!"

De FD Career Challenge 2010 is een online competitie over drie ronden waarin ambitieuze professionals de strijd met elkaar aangaan om de finale 50 Mini MBA plekken en de hoofdprijs: een Executive MBA t.w.v. EUR49.500. Dit jaar was het thema 'Ontdek jouw leiderschap'. Het was de derde keer dat Het Financieele Dagblad, Nyenrode en LinkedIn de FD Career Challenge hebben georganiseerd.

Aanstaande donderdag, 11 maart, verschijnt er een speciale bijlage bij het FD over de FD Career Challenge en het thema leiderschap, met onder andere de top 25 leiders van Nederland en een interview met de winnares.

Organisatie Career Challenge


Noot voor redacties

Voor meer informatie (