Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg , 08-03-2010

Rechercheteam arresteert overvaller

TILBURG: De recherche heeft vorige week een 23-jarige man uit Enschede aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij de overval op een 42-jarige bewoner van een pand aan het Calandhof.

Het slachtoffer werd woensdagavond 30 december jl. in zijn woning overvallen. Hij werd overmeesterd en vastgebonden. De buit bestond onder meer uit geld en een bankpas. Het onderzoek werd overgenomen door een regionaal rechercheteam. Al snel kwamen de rechercheurs op het spoor van een 23-jarige inwoner van Enschede. Op maandag 22 februari jl. ging men over tot de aanhouding van de verdachte. Op 25 februari jl. werd hij bij de rechter-commissaris voorgeleid. De verdachte werd in bewaring gesteld en zal aanstaande woensdag voor de raadkamer verschijnen. Het onderzoek naar de medeverdachte wordt voortgezet.

Vreemdeling verzamelt bekeuringen

TILBURG: De politie heeft zondagavond tijdens een verkeerscontrole op de Ringbaan West een 33-jarige vreemdeling, zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. Deze automobilist krijgt maar liefst vijf bekeuringen.

De agenten zagen dat hij bij de Hasseltrotonde door het rode licht reed. Vervolgens bleek hij geen ID-bewijs bij zich te hebben. Verder bleek dat hij geen rijbewijs had. Ook de was de auto waarin hij reed niet verzekerd en niet APK gekeurd. Deze auto is in beslag genomen. De verdachte staat ook nog gesignaleerd als fiscaal wanbetaler. Hij is overgedragen aan de Vreemdelingendienst.

Arrestatie na huiselijk geweld

OISTERWIJK: De politie heeft in de wijk Terburght zondagavond een 35-jarige Tilburger

aangehouden voor huiselijk geweld. Zijn 38-jarige vriendin deed aangifte. Zij vertelde dat er bij thuiskomst ruzie was ontstaan. Hij had haar zo verklaart zij, met de vlakke hand in haar gezicht
geslagen. Daarna had hij met gebalde vuist een ruit van een kastje en de voordeurruit ingeslagen. De verdachte is in verzekering gesteld. De verdachte is vandaag verhoord, hij gaf toe zijn vriendin een klap te hebben gegeven. Van de vernielingen kon hij zich, mede vanwege zijn alcoholgebruik, niet alles meer herinneren. De politie maakt
proces-verbaal op.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 08-03-2010 14:04 | © Regio Midden en West Brabant |