Politie Groningen

Politie ontvangt vier tips na vermissing Marian Kusters

Prostituee nog altijd spoorloos

Groningen, 08-03-2010 o Naar aanleiding van de vermissing van de 43-jarige Marian Kusters uit Groningen heeft de politie sinds vorige week maandag vier tips binnengekregen.

Het onderzoeksteam heeft drie van deze vier tips ondertussen nagetrokken. Dit heeft niet geleid tot het aantreffen van Marian Kusters. De vierde tip wordt op dit moment nog onderzocht, maar naar het zich laat aanzien betreft het niet de gouden tip.

Marian Kusters, die als prostituee op de tippelzone aan de Bornholmstraat werkt, is voor zover nu bij de politie bekend op 8 december 2009 voor het laatst op de baan gezien. Op 14 januari 2010 is de politie door hulpverleners geïnformeerd over haar vermissing.

De politie wil graag in contact komen met mensen die Marian Kusters op of na 8 december 2009 nog hebben gezien of die op een andere manier meer informatie over haar vermissing hebben.

Getuigen die meer informatie hebben kunnen bellen op het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Als mensen anoniem willen blijven kunnen zij bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook kunnen mensen die specifieke informatie hebben over deze zaak anoniem bellen met een medewerker van de Criminele Inlichtingen Eenheid (C.I.E.) op telefoonnummer 06-44923562.

Eerdere berichtgeving over de vermissing van Marian Kusters is hier te vinden.