TMC Industrial Automation wordt TMC Electronics 08/03/2010 15:09

PR Newswire

EINDHOVEN, Netherland, March 8, 2010 /PRNewswire/ -- TMC Industrial Automation B.V., één van de businesscellen van de TMC Group, heeft per 1 maart 2010 haar naam gewijzigd in TMC Electronics B.V.

Hiermee speelt TMC Electronics in op de toenemende vraag in de markt naar specialisten in elektronische productontwikkeling. Zij wil vanuit deze businesscel met haar dienstverlening nog beter aansluiten op de klantbehoefte, niet alleen in Zuid-Nederland maar ook in het Westen van het land (vanuit locatie Hoofddorp).

"Veel bedrijven zijn zoekende naar professionals die
technische problemen kunnen oplossen en/of innovatieve ideeën kunnen omzetten in producten. TMC Electronics voorziet in deze behoefte en heeft de ambitie om Nr. 1 in Nederland te worden", aldus Roger Hacking, directeur TMC Electronics.

De dienstverlening van TMC Electronics bestaat uit in-sourcing en consultancy. Vanuit de vestigingen Eindhoven en Hoofddorp is TMC Electronics actief in de marktsegmenten semiconductors, automotive, machinebouw en aerospace. De specialisten van TMC Electronics ondersteunen hierbij de volledige productontwikkelcyclus; van research tot volledige innovatieve productontwikkeling. De domeinkennis reikt van embedded systemen, tot aan imaging, motion en power electronics.

TMC GROUP

TMC Group zet met een uniek businessmodel circa 450 (zeer)
hoogopgeleide werkondernemers, specialisten en adviseurs in op projectbasis bij diverse opdrachtgevers. Klanten zijn o.a. Philips, ASML, Océ, TNO, NXP Semiconductors, TomTom, Vanderlande, Stork, DAF, Shell, NUON. De onderneming is vaak nauw betrokken bij de kernontwikkeling(en) van de klant en helpt mee klantkritische projecten tot een goed resultaat te brengen.

Naast de member company TMC Technology en TMC ICT, profileert TMC Group profileert zich tevens in de markt met Adapté Bouwkunde & Civiele Techniek.

TMC Group hanteert het werkondernemerschapsmodel dat bestaat uit de volgende vijf principes:


1. Langdurige arbeidsrelatie


2. Individuele winstdeling


3. 1-op-1 carrière coaching


4. Werkzaam in een gespecialiseerde, ondernemende businesscel


5. Entrepreneurial lab

Dit model, uniek door de combinatie van de vijf principes,
maakt van TMC Group een onmisbare schakel tussen de werkondernemer en de opdrachtgever.

http://www.tmc.nl

PRN NLD
Voor meer informatie Miranda van Engelen, +31(0)40-239-22-63






-