Politie Gelderland-Zuid

Vluchtende automobilist aangehouden

Zaltbommel, Nederhemert , 08-03-2010 o Een 28-jarige inwoner van Heusden heeft zich maandagmiddag aan het bureau in Zaltbommel gemeld. De man wordt verdacht van poging tot doodslag.

Vorige week vrijdagavond hield de politie op de Bergsche Maasdijk In Nederhemert een automobilist staande na een snelheidsovertreding. De bestuurder probeerde echter te vluchten. De politieagent die probeerde te verhinderen dat de bestuurder er vandoor zou gaan, werd een aantal meters meegesleurd. Op dat moment kwam er uit tegenovergestelde richting een auto aanrijden. De man kon de auto niet meer ontwijken waardoor er een aanrijding ontstond. Hierdoor kwam de auto tot stilstand. De agent probeerde de man uit de auto te krijgen. De verdachte bleef zich echter verzetten waarop er een worsteling ontstond. De verdachte wist uiteindelijk een weiland in te vluchten en te ontkomen.

De politie wist wie de verdachte was. Vanmiddag is de man op het bureau in Zaltbommel aangehouden en in verzekering gesteld. De politie zet het onderzoek voort. (14)

Laatst gewijzigd 08-03-2010 15:46 | © Regio Gelderland-Zuid |