Sanoma Uitgevers


10voorjeTuin.nl maakt je tuin perfect!

---

08.03.10

Hoe krijg ik de optimale tuin? Vanaf vandaag kun je dit ontdekken op www.10voorjetuin.nl. Door het beantwoorden van een paar vragen kom je erachter hoe jouw tuin scoort. Vervolgens krijg je een persoonlijk stappenplan om je tuin perfect te maken.

Doel van 10 voor je Tuin is je te helpen een ultieme tuin een 10 te krijgen. Dat wordt gedaan door de persoonlijke adviezen te geven. Je krijgt een aantal vragen om te bepalen wat je huidige tuinsituatie is. Deze vragen resulteren in een concrete waardering, een rapportcijfer. Aan de hand van de gegeven antwoorden wordt tenslotte een stappenplan geboden om de perfecte 10 te behalen.

Samen met Seasons, Tuin&Co, Home and Garden
10 voor je Tuin is onderdeel van de Seasons, Tuin&Co, Home and Garden en www.buiteninspiratie.nl. Iedere maand ontvang je een tuinkalender geschreven door de redacties van deze buitenbladen. Ook helpt de redactie met sfeerbeelden en voorbeeld-tuinen voor de nodige inspiratie. Ook leuk: bij jouw uitslag krijg je een moodboard dat past bij jouw tuinsmaak.

Volledige tuinmake-over
Voor de start van 10 voor je Tuin is een enquête gehouden onder ruim 6.000 deelnemers aan het woonplatform Stay or Go. Op de vraag wat hun tuindroom is zeiden ze dat ze het liefst een volledige tuinmake-over zouden willen. Andere wensen waren een jacuzzi of zwembad, maar ook een gewone loungeset voor op het terras. Meer dan de helft ziet de tuin als tweede leefruimte. Toch vindt een grote groep zijn tuin nog niet goed genoeg. Slechts 30% van de ondervraagden ziet zichzelf als gepassioneerde tuinier.

Hoe scoort jouw tuin?
Enig idee hoe jouw tuin scoort? Een 7 misschien, of een 8? Ga naar www.10voorjetuin.nl en ontdek het in 5 minuten!