Stadsdeel Amsterdam Zuidoost


Zoutvoorraad weer aangevuld (update 8 maart)

---

Zoutvoorraad weer aangevuld (update 8 maart)

8 maart 2010

Doordat de zoutvoorraad weer is aangevuld, konden vanmorgen de hoofdroutes auto, openbaar vervoer én fiets worden gestrooid. De hoofdroutes fiets zijn nu gestrooid met strooizout dat beter geschikt is voor fietspaden waardoor de gladheid directer wordt bestreden.

De komende week schommelen de temperaturen in de nacht en in de vroege ochtend rond het vriespunt. De bewolking houdt de hele week aan met snel stijgende temperaturen rond het middaguur. Gladheid door rijpvorming of opvriezing van natte weggedeelten is nog steeds mogelijk Blijf dus alert op gladheid!

U kunt weer strooizout ophalen
We strooien niet op trottoirs en voetpaden. Bewoners en bedrijven kunnen dit zelf doen. Vanaf dinsdag 9 maart kunt u weer gratis strooizout ophalen bij het Milieutechnisch Bedrijf (MtB) aan de Schepenbergweg 17, van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 15.00 uur. Vergeet niet om een emmer mee te nemen!

Veiligheid
We adviseren alle weggebruikers om de informatie in de media over het weer en waarschuwingen voor gladheid goed te volgen. Daarnaast is het belangrijk dat u bij gladheid uw rijgedrag en eventueel uw rijroute aanpast. Stadsdeel Zuidoost is niet aansprakelijk voor schade die wordt veroorzaakt door gladheid.
Strooiroutes in tekst
Strooiroutes in beeld
Archief gladheidbestrijding

---