Arriva


NS-acties vooralsnog niet geldig bij regionale spoorvervoerders

U bent van ons gewend dat u ook met uw actiekaartje van de NS kunt reizen in onze treinen. Dit is vooralsnog niet meer mogelijk. Als regionale spoorvervoerders, waaronder Connexxion, Syntus, Veolia en Arriva, hebben we met de NS geen overeenstemming kunnen bereiken over de geldigheid van de kortingsacties.

We hebben als regionale vervoerders verscheidene keren aangegeven dat de NS geen kortingsacties op touw kan zetten zonder vooraf met alle andere spoorvervoerders hierover overleg te plegen. Redelijkerwijs zullen er eerst afspraken gemaakt moeten worden zodat wij onze organisatie goed kunnen inlichten en alle reizigers en betrokkenen juist kunnen informeren. Helaas is dit nu niet mogelijk door de handelswijze van de NS, waardoor u de dupe wordt.

Wij snappen heel goed dat het er voor u niet gemakkelijker op wordt. U moet immers apart een kaartje kopen als u wilt doorreizen met onze treinen. We hopen dan ook dat we als regionale spoorvervoerders snel overeenstemming bereiken met de NS.

Kids4NIX en `2 voor de prijs van 1'
Natuurlijk profiteert u bij Arriva nog wel van onze eigen kortingsacties. Zo reizen kinderen t/m 11 jaar iedere schoolvakantie gratis en geldt er tijdens koopzondagen een `2 voor de prijs van 1' actie.
Geschreven op 08 maart 2010