IKON

W E E K O V E R Z I C H T

OBA Live op Radio 5
HUMAN, LLINK, NMO/NIO, IKON
Maandag 8 t/m vrijdag 12 maart 2010
19.00-21.00 uur


* Maandag 8 maart
Omroep: Llink, presentatie: Mieke Spaans

Mieke Spaans ontvangt oud-omroepdirecteur, programmamaker en schrijver Anna Visser. Op internationale vrouwendag een gesprek over haar boek ´Nieuwe vrouwen´.


* Dinsdag 9 maart
Omroep: NMO/NIO, presentatie: Abdellah Dami

Abdellah Dami gaat in gesprek met historicus Gerbert van der Aa, schrijver van het boek ´Khadaffi´s woestijn´. Als één van de weinige Nederlandse journalisten slaagde hij erin om Libië te bezoeken.


* Woensdag 10 maart
Omroep: Llink, presentatie: Teun van de Keuken

Teun van de Keuken praat met regisseur Ola Mafalaani van het Noord Nederlands Toneel. Eind februari ging haar stuk ´Elf Minuten´ in première, gebaseerd op een boek van Paulo Coelho.


* Donderdag 11 maart
Omroep: IKON, presentatie: Jurgen Maas

Met de voorstelling ´Tirza´ bouwt regisseur Johan Doesburg verder aan zijn geslaagde oeuvre van literatuurbewerkingen bij het Nationale Toneel. Jurgen Maas praat met hem.


* Vrijdag 12 maart
Omroep: Human, presentatie: Theodor Holman

Theodor Holman heeft Judit Neurink te gast, Midden-Oosten redacteur van dagblad Trouw en directeur van een media-opleiding in Koerdistan, Noord-Irak.

OBA Live: Elke werkdag van 19.00-21.00 uur, afwisselend verzorgd door LLink, NMO/NIO, IKON en HUMAN. Actuele inhoud: www.obalive.nl

OBA Live is ook te zien op themakanaal Spirit 24 en Salto TV. Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op www.spirit24.nl resp. www.salto.nl