Ingezonden persbericht



---



--------------------------PERSBERICHT---------------------------

Biofreeze kondigt uitbreiding verkooppunten groots aan

Leiden, 8 maart 2010

De verkoelende spiergel Biofreeze zal het straatbeeld gaan veroveren. Middels een grootschalige outdoorcampagne worden de nieuwe verkooppunten aangekondigd.

Biofreeze is vanaf heden naast de bestaande fysieke verkooppunten en de Biofreeze webshop ook verkrijgbaar bij Perry Sport, Aktiesport en G&W. Deze uitbreiding van verkooppunten is gerealiseerd door Biofreeze Nederland in samenwerking met Excellent Health Products en MarketingXperts. Excellent Health Products verzorgt voor Biofreeze de distributie aan de detailhandel.

Deze actiecampagne (bestaande uit de outdoorcampagne die naar de actiesite www.spierpijn.nl leidt alwaar de verkooppunten te vinden zijn) van Biofreeze legt de nadruk op het communiceren van de nieuwe verkooppunten en focust hierbij op de verkrijgbaarheid van Biofreeze bij deze verkooppunten voor E 12,95 (tube). Daarnaast zal Biofreeze als merk een boost krijgen door de breed uitgerolde outdoorcampagne.

Over Biofreeze

Biofreeze is hèt middel bij pijnlijke spieren en gewrichten en verlicht de pijn snel en langdurig door middel van de 'koude therapie'. De zorgvuldige gekozen bestanddelen en de effectiviteit van Biofreeze hebben ervoor gezorgd dat Biofreeze al meer dan 14 jaar de nummer 1 is op de gezondheidsmarkt in Amerika. In Nederland heeft Biofreeze inmiddels meer dan 1.000 verkooppunten en al vele enthousiaste gebruikers. Op de Biofreeze website is te vinden waar de Biofreeze producten in Nederland verkrijgbaar zijn.