Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Onthuld in Off The Record:

Amy Macdonald heeft een saai leven

Amy Macdonald leidt een oersaai leven, zo stelt de Schotse zangeres in Off The Record. 'Thuis is mijn leven zo ontzettend gewoon dat je je kapot zou vervelen als je met me mee mocht kijken', aldus Macdonald.

Macdonald verkocht meer dan drie miljoen exemplaren van haar debuutalbum, toch is ze zelf nog steeds verbaasd over haar succes, zegt in het interview met journalist Menno Pot. 'Wat vinden jullie nou zo interessant aan mij?', vraagt de Schotse zangeres zich af.

Het hele interview met Amy Macdonald is te lezen in de nieuwe editie van Off The Record die nu verkrijgbaar is. En er is meer, zoals exclusieve interviews met onder meer Sade, Corinne Bailey Rae, Them Crooked Vultures en John Mayer. Daarnaast sprak Off The Record met actrice Emily Blunt en is er aandacht aan Nederlandse topfilms zoals De Storm en Terug Naar De Kust.

Off The Record is het grootste entertainmentmagazine van Nederland en biedt exclusieve interviews en achtergronden op het gebied van muziek, film, cabaret en games. Het magazine verschijnt zes keer per jaar, de nieuwe editie is nu verkrijgbaar in de losse verkoop en bij alle Free Record Shops en Van Leest-stores.