Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Samenwerking "Bewegingsstudio Janine van de Haar" en Hof van Wageningen.

Bewegingsstudio Janine van de Haar en Hof van Wageningen zijn een samenwerking aangegaan. De Bewegingsstudio verhuist van de Costerweg naar de 9e etage van Hof van Wageningen op de Lawickse Allee 9 in Wageningen.

U kunt hier terecht voor verschillende trainingen. Wilt u een aantal kilo's kwijt, is uw taille niet naar wens, heeft u medische klachten of wilt u zich gewoon fitter gaan voelen, dan bent u bij de Bewegingsstudio aan het goede adres. Ervaar zelf hoe u op verantwoorde wijze kunt bewegen, ontspannen of afvallen met uitzicht over Wageningen. Mensen met medische klachten, zoals rug-, spier- en gewrichtsklachten, reuma, MS, ME, fibromyalgie, artrose, botontkalking en sportblessures hebben veel baat bij de oefeningen.

Een van de belangrijkste peilers van de Bewegingsstudio is dat de trainingen onder professionele begeleiding plaatsvinden waarbij men met raad en daad wordt bijgestaan.

Open Dag

Op zaterdag 27 maart vindt de Open Dag plaats. Alle leden en geĂŻnteresseerden zijn van harte welkom tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Vanaf maandag 29 maart kan er, op afspraak, gebruik gemaakt worden van de faciliteiten van de Bewegingsstudio.

Kijk ook op www.bewegingsstudio.nl.