Weldra de grootste juwelenwinkel van België

08/03/2010 10:59

EVERAETS & CO

De grootste juwelenzaak van België zal niet in Antwerpen of in Brussel maar in Charleroi geopend worden!

Het beroemde juwelenhuis Rassart de Gilly, dat in 1943 opgericht werd, gaat er een ruimte van meer dan 900 m2 aan juwelen en horloges wijden.

Die verhuis en dus ook de nieuwe vestiging waren het idee van William Vilain, de huidige eigenaar van de onderneming uit Charleroi. Omdat zijn oude juwelenzaak te klein geworden was, besloot hij om op het nummer 36 van dezelfde Charleroise Steenweg een totaal nieuwe en hypermoderne ruimte te openen. Die zou dan de toekomst van de onderneming Rassart veilig moeten stellen (en veel nieuwsgierige professionals uit de sector moeten aantrekken!).

Zo zal de juwelenzaak Rassart binnenkort over ultramoderne ateliers beschikken om juwelen te herwerken en te herstellen (zichtbaar voor de klanten) en zeer nauwkeurige showrooms met oog voor de juiste verlichting die toegankelijk maar toch zeer goed beveiligd zijn, enz.

Momenteel wordt er nog aan de juwelenwinkel gewerkt en is enkel de onthaalruimte open voor het grote publiek. We nodigen de pers uit om in avant première de bouwwerken te komen inspecteren van wat de grootste juwelenzaak van België moet worden.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel