Ingezonden persbericht




PERSBERICHT

NICO KREUNING VERSTERKT SALESTEAM SLAM!FM

Hilversum, 8 maart 2010 - Nico Kreuning, oud commercieel directeur van Radio 538 en adviseur bij Q-Music versterkt vanaf vandaag het salesteam van SLAM!FM. Nico zal samen met het huidige team het commercieel beleid voor de toekomst bepalen en er invulling aan geven.

Nico Kreuning: "Ik heb er enorm veel zin in om weer vol aan de slag te gaan. En ik kan niets beter bedenken dan mij aan te sluiten bij het team van SLAM!FM. Een kleine fanatieke groep muziekliefhebbers, die keihard bezig zijn om een stevige plek in de radiomarkt te veroveren. En met succes. Met een weekbereik van 20% in de groep mannen 20-34 jaar doet SLAM!FM niet veel onder voor haar grotere broers. Ik wil graag mijn bijdrage leveren en mijn best doen om zoveel mogelijk adverteerders voor SLAM!FM enthousiast te maken".

Jacqueline Bierhorst, algemeen directeur SLAM!FM: "De kennis en ervaring van Nico zijn een enorme verrijking voor SLAM!FM. Nico zit vol energie, lef en passie voor media. Een ideale combi dus. SLAM!FM kijkt uit naar een fantastisch 2010, met als solide basis 1,2 miljoen luisteraars per week, succesvolle evenementen, meer dan 400.000 unieke bezoekers per maand op de site en SLAM!TV dat nu overal in Nederland via de digitale kabel is te ontvangen".

Noot voor de redactie,