Ingezonden persbericht

Persbericht: Twee benoemingen bij Accuracy Nederland

Leontien Koens-Betz Managing Partner
Marc Konsten aangesteld als Director

Amsterdam, 8 maart 2010 - Leontien Koens-Betz (34) is onlangs benoemd tot Managing Partner van Accuracy in Nederland. Koens-Betz is sinds de start van het financieel adviesbureau in Nederland in 2007 verantwoordelijk voor de Nederlandse praktijk van Accuracy. Ze begon haar carrière bij Arthur Andersen in 1998, waarna ze in 2002 als transactiespecialist overstapte naar KPMG Transaction Services.

Marc Konsten (35) is als Director in dienst getreden bij het Nederlandse team van Accuracy. Konsten begon zijn carrière in 1998 bij de audit afdeling van Arthur Andersen. In 2002 maakte hij de overstap naar de Transaction Service afdeling van PwC. Vervolgens breidde Konsten vanaf 2004 tot 2008 zijn ervaring en netwerk in de fusie- en overnamesector uit bij respectievelijk Deloitte Transaction Services in Amsterdam en bij BDO Corporate Finance in Londen. In 2006 behaalde hij zijn RA-titel. Vanaf 2008 was Marc Konsten werkzaam bij Delta Lloyd Bank, waar hij intensief betrokken was bij de beursgang van deze onderneming.

Over Accuracy
Accuracy is een onafhankelijk financieel adviesbureau dat opdrachtgevers ondersteunt bij financiële vraagstukken op het gebied van overnames, juridische geschillen, waardebepaling, commercie- en kasstroomproblemen. Daarbij onderscheidt Accuracy zich door een hoge mate van kennis, ervaring en betrouwbaarheid. Sinds de oprichting in 2004 is Accuracy uitgegroeid tot een organisatie met zes vestigingen (Parijs, Madrid, Amsterdam, Milaan, Frankfurt en Brussel) en 160 professionals in Europa. Tot de klantenkring van Accuracy behoren aansprekende private equity-partijen en publieke en private ondernemingen.

Accuracy is een deelneming van risicoadviseur en verzekeringsmakelaar Aon. Aon ondersteunt Accuracy als financier, maar heeft geen invloed of directe impact op de dienstverlening van Accuracy, die altijd vertrouwelijk is. Wel is er sprake van een samenwerking met de experts van Aon op het gebied van onder meer pensioenen, handelskredieten en operationeel risicomanagement.