Nieuwe workshop vachtverzorging van The Dog Company Graauw


GRAAUW, 20100303 -- 11 februari 2010 start The Dog Company met een workshop Vachtverzorging. De workshop bestaat uit vier avonden les van 20.00 tot 21.00u en gaat door bij Eet- en drinckerij Nobel te Graauw. De workshop kost € 60,- inclusief een workshopboek, examen en certificaat. Elke tweede inschrijving ontvangt 50% korting. Een tweede workshop van vier lessen start op 8 maart.

Deze workshop is bedoeld voor de hondeneigenaar die meer informatie wenst over de vachtverzorging van zijn hond. Tijdens deze workshop leert u hoe u de vacht van uw hond het beste verzorgt en welke materialen hiervoor geschikt zijn. Er zal ingegaan worden op de samenstelling van de vacht, hoe de hond te wassen en drogen, hoe goed borstelen en afwerken en hoe de oor-, oog- en tandverzorging op zich te nemen.

Aan het einde van deze workshop is de hondeneigenaar in staat zijn hond volledig zelf te verzorgen. De workshop bestaat uit 4 lessen van 1 uur zonder hond. De laatste les bestaat uit een theorie-examen waarin getoetst wordt of u het beoogde resultaat van de workshop behaald hebt.
Voor meer informatie en direct inschrijven kan men terecht op de website www.thedogcompany.nl of per mail info@thedogcompany.nl .





Ingezonden persbericht