Secretaresse in de schijnwerpers

24/02/2010 13:18

Manpower Uitzendorganisatie

Nominaties mogelijk tot 8 maart:

Secretaresse in de schijnwerpers

Diemen, 24 februari 2010 - Op dinsdag 30 maart 2010 organiseert Manpower voor de 24e keer de Verkiezing Secretaresse van het Jaar. Dit jaar gebeurt dat anders dan anders, namelijk in samenwerking met het vakcongres 'Who's the boss?' in Slot Zeist. De sprekers en workshops op deze bijeenkomst worden afgewisseld met presentaties van de drie finalisten. Aan het einde van de dag beslissen jury en publiek wie er in 2010 als nieuwe ambassadeur voor het vak in de schijnwerpers zal staan.

Manpower lanceert dit jaar een totaal nieuwe website voor de Verkiezing: SecretaressevanhetJaar.nl, én een nieuw beeldmerk. Iedereen die zich via deze website voor het congres op 30 maart aanmeldt, krijgt namens Manpower Secretarial Solutions 100 euro korting op de toegangsprijs.

Nominaties

Het nomineren is intussen gestart. Tot 8 maart kunnen secretaresses voor de begeerde titel worden voorgedragen door hun managers, door zichzelf of door derden. Uit de aanmeldingen worden 10 finalisten geselecteerd. Op hen kan van 9 tot en met 16 maart via de website gestemd worden. Onder alle stemmers worden 4 High Tea wellness-arrangementen voor twee personen verloot. Op 17 maart maakt Manpower de drie uiteindelijke finalisten bekend. Zij verzorgen elk een live presentatie op het vakcongres op 30 maart waarna het aanwezige publiek kan stemmen. De jury baseert haar oordeel op zowel de vakinhoudelijke kwaliteiten, het algemeen voorkomen als het enthousiasme voor het ambassadeurschap.

Prijzen

De winnaar van de Verkiezing Secretaresse van het Jaar 2010 mag met iemand naar keuze op reis naar Hollywood, stad van de schijnwerpers, en krijgt nog zakgeld mee bovendien. Voor haar maakt modeontwerpster Emily Hermans, van het couturelabel MLY, een exclusief maatpak.

Alle drie de finalisten, dus ook de uiteindelijke winnaar, krijgen op 19 maart een media- en presentatietraining, verzorgd door Sky Radio 101 FM. Thermen Bussloo, één van de meest exclusieve sauna-, beauty- en spa-resorts van Nederland, stelt drie luxe beauty-arrangementen voor twee personen ter beschikking.

De jury

De finalisten worden dit jaar gejureerd door zes vrouwelijke vakspecialisten:

Lydia van den Bogaard, voorzitter Nederlandse Vereniging voor Directiesecretaressen (NVD)

Joke Vrouwerff, voorzitter European Management Assistents (EMA)

Ria van 't Klooster, directeur Schoevers

Anne van der Weijden, PR- en communicatiemanager Schoevers

Jane Booij, Secretaresse van het Jaar 2009

Joyce Oomen, business unit manager Manpower Secretarial Solutions

Congres

Thema van het vakcongres op 30 maart in Slot Zeist is: Bent u de baas over uw werk of is uw werk de baas over u? Keynote sprekers zijn succesvol ondernemer Annemarie van Gaal en Secretaresse van het Jaar 2009 Jane Booij, werkzaam bij PriceWaterhouseCoopers Advisory NV. Er worden 4 workshopronden georganiseerd, met thema's als timemanagement, stemgebruik, taalvaardigheid, werken in een duobaan, klantgerichtheid en zakelijk flirten. Tijdens de lunch verzorgt couturier Emily Hermans een modeshow. Organisator van 'Who's the boss?' is Heliview.





http://www.secretaressevanhetjaar.nl