Mobile Call Recording nieuw in Nederland


OrcaGroup biedt gratis account voor mobiele gespreksopname

HEESCH, 20100308 -- Sinds kort biedt OrcaGroup call recording oplossingen voor mobiele telefoons. Het opnemen van telefoongesprekken wordt al jaren toegepast door o.a. financiële instellingen, call- en contactcenters, overheid , semi-overheidsinstanties en de zorgsector. Omdat telefoneren steeds vaker met de mobiele telefoon gebeurt, is de vraag nu ook ontstaan voor het opnemen van mobiele telefoongesprekken. En technisch gezien is het nu eenvoudig mogelijk: zo zijn de recordings eenvoudig als e-mail terug te vinden in de Inbox of via web op te zoeken. OrcaGroup biedt hosted en on-premises mobile call recording oplossingen.

`We kunnen wel alle voordelen opnoemen, maar de ervaring leert dat het het beste is als de potentiële klant zelf de mogelijkheid heeft om het gemak van Mobile Call Recording te ervaren. Degenen die geïnteresseerd zijn in deze dienst, bieden we de mogelijkheid om OrcaGroup's Mobile Call Recording oplossing voor Nokia toestellen zelf en gedurende een week, gratis uit te proberen", aldus Jeff Scipio, Director New Business bij OrcaGroup. De Mobile Recording oplossing van OrcaGroup is ondermeer ook geschikt voor de Blackberry en de iPhone.

Mobile Call Recording biedt de mogelijkheid om alle in- en uitgaande telefoongesprekken van een mobiele telefoon op te nemen. Vandaag de dag wordt er meer gebeld met de mobiele telefoon dan met de vaste lijn. Onderzoeken wijzen uit dat dit percentage op dit moment boven de 70% ligt en dat dit percentage de komende tijd flink zal toenemen. Accountmanagers, vertegenwoordigers, directeuren, notarissen, advocaten, ZZP-ers, accountants, de zorgsector, de bouw, autohandelaren en nog vele andere groepen communiceren reeds voornamelijk via hun mobiele telefoon.

Geïnteresseerden met een Nokia-toestel kunnen het keyword <GRATIS> SMS-en aan 3553 voor een link naar een gratis account.

OrcaGroup