Gemeente Voorschoten

laatste fase Traverse

Gemeente Voorschoten begint aan laatste fase Traverse

Leidseweg Op maandag 8 maart start de gemeente Voorschoten met de laatste fase van de Traverse, de doorlopende weg tussen Leidschendam-Voorburg en Leiden. De werkzaamheden in deze laatste fase worden uitgevoerd op de Leidseweg tussen de Bachlaan en de Krimkade en worden in gedeelten uitgevoerd.

Het eerste deel dat wordt aangepakt is de Leidseweg tussen de Bachlaan en de Badhuisstraat. Tijdens de gehele fase wordt het wegdek vernieuwd, beplanting nieuw aangelegd of vervangen en de verlichting vernieuwd. Het verkeer wordt omgeleid. De bedrijven, artsenpraktijk, fysiotherapeutenpraktijk, de Laurentiuskerk en het kerkhof blijven gedurende de werkzaamheden bereikbaar.

Informatiemarkt
De omwonenden en overige automobilisten worden over ieder deel van de werkzaamheden goed geïnformeerd over bereikbaarheid en omleidingen. Voor aanvang van deze fase is er een informatieavond waar de gemeente en de aannemer informatie geven over de planning, bereikbaarheid, tekeningen, omleidingen en uitvoeringswijze. De informatieavond vindt plaats op donderdag 25 februari in het Bondsgebouw aan de Leidseweg 100. De markt start om 18.00 uur en duurt tot 20.00 uur.

Nieuwsbrief
In de nieuwsbrief die 15 februari is verspreid, leest u meer over de werkzaamheden.

* 15 februari 2010