Ingezonden persbericht


Ik zie, ik zie, wat jij ook ziet

Samsung laat foto's op Hyves en Facebook op digitale fotolijst van vrienden zien

Delft, 8 maart 2010 - Samsung heeft een handige oplossing voor mensen die meer willen doen met hun foto's op Hyves, Facebook en Flickr. Zij kunnen de foto's op hun sociale netwerksite direct op de digitale fotolijst SPF-105V van Samsung laten zien. Waar ter wereld de fotolijst ook staat. Met één druk op de knop plaats je de foto's van de kleinkinderen op de digitale fotolijst in de woonkamer van opa en oma, verras je het aanstaand bruidspaar met de foto's van het vrijgezellenfeest, of deel je de mooiste vakantiefoto's met het thuisfront.

Op de website www.watjijookziet.nl van Fotoalbum.nl en Samsung kunnen gebruikers van de stijlvolle Samsung photo frame SPF-105V zich aanmelden voor deze dienst 'Ik zie, ik zie, wat jij ook ziet'. Vervolgens posten zij de 'Ik zie, ik zie, wat jij ook ziet'-widget op hun Hyves- of Facebook pagina. Via de widget nodigen zij hun vrienden op Hyves of Facebook uit om direct foto's op het digitale fotolijstje te plaatsen. Ook kunnen gebruikers een selectie van hun eigen Hyves-, Facebook-, of Flickr-foto's op de digitale fotolijst tonen.

Op de stijlvolle photo frame SPF-105V kunnen gebruikers niet alleen via de draadloze Wi-Fi-aansluiting maar ook via de USB-ingang, foto's, filmpjes en muziek plaatsen. Met een resolutie van 1024 x 600 pixels verschijnen foto's en films levensecht op het 10 inch grote display. Het maakt hierbij niet uit of een foto liggend of staand is. Want de fotolijst draait de foto automatisch als dat nodig is. De bediening van de photo frame met ingebouwde speakers is gemakkelijk en stijlvol. Zodra de lijst wordt aangeraakt, lichten de touch buttons op.

De Samsung photo frame SPF-105V is per direct verkrijgbaar voor ¤ 199,- inclusief BTW.

()

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd marktleider op vele gebieden, variërend van monitoren en TV's tot mobiele telefoons en geheugenchips. Als een van de snelst groeiende merken ter wereld behaalde Samsung Electronics in 2008 een totale omzet van US$ 96 miljard. Bij het bedrijf werken circa 164.600 mensen op 179 vestigingen in 61 landen in zeven onafhankelijk opererende business units: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Semiconductor en LCD. Samsung Electronics Benelux is met een omzet van meer dan ¤ 1 miljard een van de weinige '1 billion euro companies' in de Benelux.

Met vijf designcentra over de hele wereld laat Samsung zien dat consumentenelektronica om meer dan technologie draait. Samsung laat zich inspireren door de lifestyles van consumenten. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen naar 0900-SAMSUNG (¤ 0,10 p/m) of www.samsung.com bezoeken.