Meer dan 1.000 Vlaamse gezinnen kiezen voor '30 jaar gratis energie'

08/03/2010 14:57

Twinergy Sun Tile nv

U bent uitgenodigd op een persconferentie, met een bezoek aan die eerste Vlaamse eigenaar, die gekozen heeft voor minstens 30 jaar gratis groene energie d.m.v. een PV-installatie van Twinergy

Twinergy Sun Tile uit Beerse is gespecialiseerd in PV-installaties voor privé-woningen. Met dagelijks 13 ploegen op dak, realiseren zij 210 PV-installaties per maand bij Vlaamse gezinnen.

Vorige zomer ontwikkelde Twinergy Sun Tile het concept waarmee het voor particulieren mogelijk werd om: "In ruil voor de groenestroomcertificaten enkel de btw te betalen" om eigenaar te worden van een PV-installatie. Het liep storm in Beerse, want enkele duizenden Vlamingen boden zich aan, om na te gaan of het dak van hun woning in aanmerking kwam voor deze nieuwe formule.

In 2009, wat voor menig PV-installateur een succes jaar was, verdrievoudigde Twinergy Sun Tile niet alleen de omzet, maar ook haar personeelsbestand. De grote vraag was echter of het eigen opgeleide personeel en bijbehorende investeringen in kennis en materieel wel zouden gaan renderen. Want de sectorvereniging BelPV, waarschuwde immers voor een inkrimping van de markt in 2010 tot 30 %, vanwege de dalende subsidies voor de productie van zonnestroom.

Net om die reden ontwikkelde Twinergy Sun Tile dit unieke concept om haar investeringen in personeel en materieel ook de volgende jaren te kunnen laten renderen.

Reeds 1293 Vlaamse gezinnen kozen voor minstens 30 jaar gratis groene stroom met de zonnepanelen van Twinergy Sun Tile.

Kortelings worden over gans Vlaanderen honderden installaties uitgevoerd volgens dit nieuwe concept. De eerste installatie is gepland as donderdag 11/03/2010 te Lier. Twinergy zal dit unieke concept nog eens toelichten op een persconferentie ter plaatse.

U bent uitgenodigd op deze persconferentie, met een bezoek aan die eerste Vlaamse eigenaar, die gekozen heeft voor minstens 30 jaar gratis groene energie d.m.v. een PV-installatie van Twinergy

Locatie persconferentie: Eetcafé Soetemin Lier (klik hier)

Datum en tijdstip: donderdag 11/03/2010 om 11:00 u - 13:00 u deelname gratis - inschrijven gewenst

Contact persoon: Dirk Verschaeren 0474 06 06 54 dirkv@twinergy.be

Bijkomende informatie: www.twinergy.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel