Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl

Amersfoort, 8 maart 2010

NATIONALE TENNISKAMPIOENEN 2010 TOT EN MET 14 EN 16 JAAR BEKEND

Vrijdag 5 t/m zondag 7 maart 2010 vonden op de indoorbanen van Tennishal Victoria in Rotterdam de REAAL Nationale Overdekte Jeugd Kampioenschappen (REAAL NOJK) t/m 14 en t/m 16 jaar plaats. De beste Nederlanders tennissers streden afgelopen weekend in deze leeftijdscategorieën om de felbegeerde nationale indoortitel. Na een geslaagd toernooi met veel mooie wedstrijden zijn er in totaal vier winnaars uit de bus gekomen.

In de finale t/m 16 jaar was Moos Sporken (Lisse) met 6-3 en 6-3 te sterk voor Floris Boers (Grubbenvorst). Bij de meisjes in deze categorie won Daphne van den Heuvel (Waalre) met 4-6, 6-2, en 6-2 van de verrassende finaliste Erika Vogelsang (Den Haag). In de leeftijdscategorie t/m 14 jaar pakte Bas Louwers (Leiderdorp) ten koste van Tim van Rijthoven (Roosendaal) de titel. Hij won met 6-3 en 6-4. Bij de meisjes was Roos van der Zwaan (Rijswijk) in de finale met 4-6, 6-3 en 6-1 te sterk voor Inger van Dijkman (Oegstgeest).

De volledige uitslagen van de REAAL Nationale Overdekte Jeugd Kampioenschappen t/m 14 en t/m 16 jaar zijn te vinden op www.knltb.nl.