Ingezonden persbericht


PRESS RELEASE

Eindelijk.de eerste zonnestralen zijn weer te voelen! En eigenlijk hebben we het gewoon verdiend, de aanhoudende sneeuw en de ijzige kou zijn voor iedereen nu wel genoeg geweest. Daarom vieren we op de Paaszondag van 2010 officieel de lente! Met het vierjarig bestaan nog vers in het geheugen, creëren we een ode aan de lente in de vorm van een vertrouwde Treetz Special van formaat; 'EGGLECTIC ZOO'. De beesten uit de Egglectic Zoo worden op zondag 4 april in de 013 losgelaten onder leiding van een beestachtig live optreden van 'DIO'. Hij zal worden bijgestaan door onze Treetz aanvoerders 'Irwan' en 'the Flexican'.

Stap binnen in de wereld van de nachtdieren en ga mee op safari. Hitch, Irwan en The Flexican zullen het voortouw nemen en moeten zich wanen door de savanne en het tropische regenwoud, die zullen worden uitgestald in 013. Als heerser van totale beestenbende, zal DIO een show weggeven. Hij heeft het afgelopen jaar op Lowlands laten zien een waardige koning te zijn van de Nederlandse Hiphop, door de tent op ongekende wijze te 'rocken'. Samen met Flinke Namen heeft hij door Nederland getourd en is in het bezit van twee TMF Awards. Combineer Dio met een Amazing -LED-Visual-Show' en je hebt genoeg elementen die de dierlijke instincten aanwakkeren, om de 013 te laten brullen! Uiteraard is MC Iceman aanwezig met zijn vaste portie energie die hij op jullie los zal laten.

Laat je tijdens de tocht door de Treetz Egglectic Zoo, ook verrassen door de Dub grotten waar muziek en geluid op aangename manier weerkaatsen. Coco Bryce en Bots laten de kou uit de grotten verdwijnen en maken met warme dubstep beats de Treetz Zoo compleet.

Release your beast on Easter!

Tickets
Wil je er zeker van zijn dat je voor deze editie een kaartje hebt? Bestel dan zo snel mogelijk je tickets online via www.treetz.nl en natuurlijk kun je bij de 013 Boxoffice zelf en de Free Record Shops ook snel even een kaartje scoren. Presale: 18,- euro ex. fee, Door: 18,- euro.

-The People of Treetz-

Stay tuned for more info via http://treetz.hyves.nl & www.treetz.nl Follow us @ Twitter: www.twitter.com/peopleoftreetz

'Treetz, Always a special gift!'

Date: Sunday 4th of April 2010

Showtime: 23.00 - 04.00 hrs

Venue: 013, Tilburg

Main: Dio (live), The Flexican, Karl Wolf, Hitch, Irwan & MC Iceman Visuals by: Visual Seduction

Online: www.treetz.nl - http://treetz.hyves.nl - twitter.com/peopleoftreetz

Guestlist closes at 01.00 sharp!

The organisation holds the right to refuse admittance. To avoid disappointment, come early!