VisitDenmark


Brochurepakketten vakantieland Denemarken 2010
Dinsdag, maart 09 2010

Bij VisitDenmark, de officiële toerismeorganisatie van Denemarken, zijn nieuwe brochurepakketten te bestellen voor wie informatie en inspiratie zoekt wat betreft een vakantie in het Deense eilandenrijk. Men kan kiezen uit drie verschillende pakketten: het Vakantiepakket, het Kampeerpakket en het Fiets- en Wandelpakket.

Het Vakantiepakket/Happy Holiday-pakket Denemarken 2010 bevat algemene en praktische informatie voor iedereen die zich optimaal wil voorbereiden op een vakantie naar het land met, volgens diverse onderzoeken, de gelukkigste bevolking ter wereld.

Het Kampeerpakket Denemarken 2010 bevat brochures van de verschillende Deense campingorganisaties die samen de bijna vijfhonderd geclassificeerde kampeerterreinen in het land vertegenwoordigen. In de brochures vindt men praktische informatie over de ligging, faciliteiten en natuurlijk de prijs per overnachting op elke camping. Typisch Deens zijn overigens de springkussens (âhoppepuderâ) die je op vrijwel elke camping aantreft.

Het Fiets- en Wandelpakket Denemarken 2010 bevat algemene en praktische informatie over de fiets- en wandelmogelijkheden in verschillende delen van het Deense eilandenrijk.

De exacte inhoud van de informatiepakketten is te bekijken op internet. Hier kan men ook de pakketten bestellen:
www.visitdenmark.nl/brochurepakketten . Telefonisch aanvragen kan ook via tel. 071 5211544 (ma/wo/vr van 09.30-12.00 uur) of per e-mail via: denemarken@visitdenmark.com.
Het Vakantiepakket en het Fiets- en Wandelpakket kosten EUR4,95. Het uitgebreide Kampeerpakket kost EUR6,95. Een acceptgiro wordt meegestuurd.
De pakketten worden uitsluitend verstuurd naar adressen in Nederland.