Ingezonden persbericht



---

10 maart 2010

Pinnen over IP!

NU IN COMBINATIE MET ADSL OFFICE VAN EDPNET.

EDPnet, de onafhankelijke Internet Service Provider, blijft voluit gaan voor klant- en gebruiksvriendelijke oplossingen. Deze keer lanceert EDPnet een wel erg aantrekkelijk pakket: ADSL Office met de mogelijkheid tot Pinnen over IP

Pinnen over IP: veilig en snel
Met pinnen over IP loopt het elektronisch betaalverkeer niet meer over de klassieke ISDN-telefoonlijn, maar over een beveiligde interverbinding. Het grote voordeel hiervan is dat de abonnementskosten vast zijn en dat er geen extra transactiekosten betaald moeten worden. Bovendien worden betalingen veilig en snel (binnen de twee seconden) verwerkt.

Een interessant pakket

De gebruiker die bij EDPnet kiest voor het basispakket ADSL Office betaalt enkel voor wat hij nodig heeft. Website, domeinnaam, online backup, bellen, DigiTV en servicepakketten zijn optioneel. ADSL Office Basic (download 20 Mbps / upload 1 Mbps) kost E39,95 per maand, exclusief E50 activatiekosten. Pinnen over IP is enkel verkrijgbaar in combinatie met ADSL Office en kost E10 per maand, bovenop de abonnementskosten van ADSL Office. De activatiekosten voor ADSL + Pinnen bedragen E75. Gebruikers die al een zakelijk ADSL-abonnement hebben, kunnen zonder probleem overschakelen naar een ADSL Office-pakket. Een monteur verzorgt dan gratis de installatie van de gratis ADSL-modem. De installatie van de betaalterminal regelt u rechtstreeks met uw bank.