1We Academy van start met inspirerende serie trainingen


Verbeter de wereld, begin bij jezelf

AMERSFOORT, 20100203 -- Een organisatie die puur is gefocust op winst, is zielloos. En juist die bezieling van het bedrijf maakt het verschil. Want bezield zaken doen hoort bij het nieuwe ondernemerschap in deze veranderende wereld. Onder het motto `Verbeter de wereld, begin bij jezelf, gaat in maart de 1We Academy van start met een inspirerende serie trainingen voor het bedrijfsleven.

Vijf bezielde toptrainers, vier dagdelen, op een verrassende locatie in Amersfoort. De 1We Academy staat voor beleven, verbinden, ontmoeten en inspireren. "Wat we met de Academy willen is ondernemers handvatten aanreiken om hun bezieling weer tot leven te brengen", aldus Paul Joosten, als Storyteller één van de initiatiefnemers van de 1We Academy.

Beleving
De wereld transformeert in hoog tempo. En daarmee ook de economie, waarin de mens en zijn beleving steeds meer centraal komt te staan. Joosten: "Zaken doen vanuit je hart wordt het nieuwe adagium. Het gaat erom dat je anders denkt, uit je vertrouwde cirkel durft te stappen en het lef hebt je hart te volgen."
In de serie `Experience Trainingen' staat de beleving centraal. De trainers nemen de deelnemers mee op pad in hun verhaal. Zo gaat toptrainer David Bloch in op perfect presenteren, activeren Peter Kamp en Jolanda van der Bruggen je `psycho-biocomputer' en toont Bert Wiltink inzicht in gedrag op de werkvloer.

1We Strippenkaart
De eerste training vindt plaats op donderdag 11 maart in 1We Studio 1 in Amersfoort, hét belevings- en ontmoetingscentrum dat inspeelt en vooruitloopt op de nieuwe tendensen in deze veranderende wereld. De kosten bedragen ¤ 150 (exclusief BTW) en met de 1We Strippenkaart slechts ¤ 100. De 1We Academy is in het leven geroepen ter ondersteuning van 1We - Een Wereld Idee, de ontwikkelingsorganisatie nieuwe stijl. De betrokken trainers zetten zich geheel belangeloos in. Hierdoor gaat 100% van de inkomsten naar 1We - Een Wereld Idee. Kijk voor meer informatie op 1weacademy.ning.com of www.eenwereldidee.nl (onder 1We Academy).





Ingezonden persbericht