DagjeWeg.NL zet Google Street View in


Breng alvast een virtueel bezoekje aan het uitstapje

EDE, 20100311 -- DagjeWeg.NL heeft vandaag de internetdienst Google Street View aan zijn website toegevoegd. Met deze extra dimensie brengen bezoekers alvast een virtueel bezoekje aan de ruim drieduizend uitstapjes.

Met de toevoeging van Street View speelt DagjeWeg.NL in op het feit dat vanaf vandaag Nederlandse attracties te zien zijn via het internetprogramma van Google. Mensen konden aangeven welke twintig uitstapjes zij graag in Google Streetview wilden terugzien. Ook heeft Google nu heel Nederland gefotografeerd, dus van bijna elk uitstapje is een foto beschikbaar.

Flinke verbetering
Google Streetview is volgens Nando Eskes van DagjeWeg.NL een flinke verbetering voor de grootste website op het gebied van dagtoerisme en korte vakanties in Nederland. "We hebben een sterke focus op de inhoud. Door het gebruik van Street View, brengen onze bezoekers alvast een virtueel bezoekje aan de ruim drieduizend uitstapjes op DagjeWeg.NL. Op die manier is het uitzoeken van een uitje nog leuker."

Street View Trike
De 360-graden-panoramafoto's zijn gemaakt met behulp van de Street View Trike, een 114 kilo-zware driewieler. De fiets is voorzien van speciale Street View camera's en bijzonder geschikt voor het maken van foto's op locaties waar auto's niet kunnen komen.

Links:
www.dagjeweg.nl/
www.dagjeweg.nl/zoeken
www.dagjeweg.nl/tip/88/De-Efteling
www.dagjeweg.nl/tip/153/De-Zaanse-Schans
www.dagjeweg.nl/tip/21/Apenheul