Ingezonden persbericht


Leeuwarden, 10 maart 2010

Flamencosensatie Candela uit Alicante op Vrouw!

De flamencosensatie Flamenco Candela uit Alicante heeft speciaal voor de beurs Vrouw! haar terugreis naar Spanje uitgesteld. Danseres Margarita Alet die oorspronkelijk uit Friesland komt geeft samen met Flamencogitarist Miguel Puerta een aantal unieke voorstellingen tijdens de beurs Vrouw! die plaatsvindt van 12 t/m 14 maart in het WTC Expo Leeuwarden.

Op het Vrouw! entertainment plein kan de bezoeker meerdere malen per dag het echte temperamentvolle Spaanse gevoel ervaren. Ieder optreden is weer anders net als de jurken van Margarita Alet. Zij won verschillende prijzen, waaronder de Spaanse versie van 'So you think you can Dance'. Gitarist Miguel Puerta was de grote winnaar van Costa Blanca's Got Talent.

Flamenco Candela begon in 2004, op het moment dat verschillende artiesten uit dit vak met ruime individuele ervaring besloten hun passie en liefde voor de flamenco samen te voegen. Flamenco Candela geeft regelmatig voorstellingen in heel Spanje en heeft tevens verschillende tours gemaakt in Nederland en de rest van Europa. Doelstelling is de promotie van de Spaanse cultuur en de flamenco in het bijzonder. In Leeuwarden was vorige week hun optreden bij Poppodium Romein volledig uitverkocht. Het eerste optreden zal plaatsvinden op vrijdag om 13:15 uur. Alle tijden van de optredens zijn te vinden op de website van de beurs Vrouw! ()