TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 12-03-2010

Radio
TROS KAMERBREED
Uitzending zaterdag 13 maart
Radio 1 - 11.04 uur

ONDERWERPEN TROS KAMERBREED ZATERDAG 13 MAART

In TROS KAMERBREED van zaterdag 13 maart zijn te gast: Eberhard van der Laan (PvdA), oud-minister van Wonen, Wijken en Integratie en Ank Bijleveld (CDA), demissionair staatssecretaris van Binnenlandse Zaken.

PvdA-leider Wouter Bos weg, CDA-talent Camiel Eurlings weg, SP-er Agnes Kant weg. Job Cohen weg uit Amsterdam en opnieuw naar Den Haag als PvdA-leider. Flinke verschuivingen in het politieke landschap. Hierover praten Margriet Vroomans en Kees Boonman met oud-minister Eberhard van der Laan en staatssecretaris Ank Bijleveld. Wat betekent de machtswisseling voor de PvdA? En voor het politieke landschap? Behoort een eventuele coalitie van PvdA en CDA nu wel weer tot de mogelijkheden?

Heeft Camiel Eurlings het stichten van een gezin verkozen boven zijn politieke carrière omdat Jan Peter Balkenende geen plaats wilde maken? En ziet Ank Bijleveld de verkiezingen met vertrouwen tegemoet, zowel als het gaat om de uitslag voor het CDA als om het organisatorische gedeelte: stemmen met het potlood en het tellen van de stemmen?

Meer informatie op www.troskamerbreed.nl