Persberichten


Renovatie & Onderhoud nieuwe sector op Bouwbeurs Zuid-Nederland

Publicatiedatum: 18-12-2009

Persbericht
Utrecht, 21 december 2009

Renovatie zit volop in de lift. Aanleiding voor VNU Exhibitions Europe om de nieuwe sector Renovatie & Onderhoud toe te voegen aan het concept van de Bouwbeurs Zuid-Nederland. Een toevoeging die het totale bouwconcept versterkt. Dit regionale vakevenement voor de gehele bouwkolom heeft als hoofdthema 'Hou de bouw fit!'. De beurs wordt gehouden van dinsdag 16 tot en met donderdag 18 maart 2010 in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Met inspirerende noviteiten, diverse activiteiten en de nieuwe sector is de Bouwbeurs Zuid-Nederland het ontmoetingspunt van beslissers in de bouwbranche.
Het is de eerste keer dat de beurs georganiseerd wordt door VNU Exhibitions Europe, tevens organisator van de Internationale Bouwbeurs. Vooral op dit moment is er in de bouw behoefte aan slimme producten en materialen, kostenbesparend bouwen en klimaatverantwoorde toepassingen. De huidige markt laat een verschuiving van aandacht zien van nieuwbouw naar bestaande bouw. Woningbouwcorporaties, ontwikkelaars en gebouweigenaren zoeken in toenemende mate naar oplossingen voor renovatie en onderhoud. Ook de politiek heeft de focus op het aanpakken van achterstandswijken en het renoveren van de bestaande woningvoorraad. Aan renovatie zitten veel uitdagende kanten, zoals hedendaags wooncomfort, energiebesparing en milieuontlasting. De openingstijden van de Bouwbeurs Zuid-Nederland zijn van dinsdag 16 tot en met donderdag 18 maart 2010 van 12:00 tot 21:00 uur. Voor meer informatie: www.bouwbeurszuid.nl.

Entree
Gratis via uitnodigingskaart van een exposant of gratis via voorregistratie op www.bouwbeurszuid.nl.

Bouwbeurs Noord-Nederland
Naast de Bouwbeurs Zuid-Nederland is er ook de Bouwbeurs Noord-Nederland. Deze vindt plaats van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 maart 2010 in de TT Hal Assen. Meer informatie over deze beurs: www.bouwbeursnoord.nl.


Noot voor de redactie (

VNU Exhibitions