KNHS

Rondje educatie voor ouders van paardenkinderen
1 maart 2010
ponykindje2

Op donderdagavond 18 maart verzorgt Claartje van Andel een rondje educatie over het begeleiden van kinderen tijdens het ponyrijden.

Hoe ga je als ouder of verzorger om met een kind dat niets liever wil dan pony- of paardrijden? Je kind spreekt ineens paardentaal waar je niets van begrijpt. Je aarzelt over een eigen viervoeter. Hoe begeleid je je kind in deze sport, waar je zelf weinig van weet? En hoe kun je eventueel zelf leren met de pony of het paard van je kind om te gaan?

Claartje van Andel is zelf door de wol geverfd in de pony- en paardensport als kind van ouders die helemaal niets van paarden afwisten. Zij verzorgt deze avond voor ouders die graag meer willen weten van de sport van hun kind. Een introductie in deze fantastische nieuwe wereld, met adviezen om stap voor stap thuis te raken in de wereld van het paard, de wereld van je kind.

Het rondje educatie wordt gehouden in de foyer van het KNHS-centrum in Ermelo en begint om 19.30 uur. De avond duurt tot ongeveer 22.30 uur en de entree is 15,- per persoon. Wil je de avond bijwonen, dan kan je je van tevoren aanmelden per e-mail: accommodaties@knhs.nl of per fax (0577) 40 17 25.