Persbericht

Met nieuwe Wikango ONE MILLENIUM levenslang vaste- en mobiele radars opsporen Wikango-gebruikersgroep heeft bijna 1 miljoen leden

De Meern, 18 maart 2010 - AlerteGPS, de belangrijkste Europese maatschappij op het gebied van radarmelders, introduceert de Wikango ONE MILLENIUM. Dit is de eerste communicerende melder met een levenslang abonnement op LIVE-functies waarmee realtime uitwisselingen en radarupdates via GPRS onbeperkt en zonder extra abonnement beschikbaar zijn.

Met de communicerende radarmelder WIKANGO ONE MILLENIUM wisselen gebruikers, naast het feit dat ze een waarschuwing ontvangen bij nadering van vaste radars, ook LIVE informatie uit over mobiele radars. Zodra een gebruiker de aanwezigheid van een mobiele radar opmerkt, worden alle andere gebruikers daar direct over geïnformeerd. Deze Europese Wikango-gebruikersgroep heeft de laatste tijd flink aan populariteit gewonnen. De laatste maand kon het bedrijf bijna 200.000 nieuwe leden optekenen waardoor nu al bijna 1 miljoen mensen toegetreden zijn tot de Europese gebruikersgroep.

De Wikango ONE MILLENIUM biedt:

- Levenslang automatische updates van radars, iedere keer wanneer het apparaat aangezet wordt
- Levenslang realtime uitwisselen van mobiele radarposities, locaties waar vaak ongelukken gebeuren en LIVE-informatie
- Intuïtieve grafische interface op een scherm van 1,8 inch

Daarnaast is de Wikango ONE MILLENIUM direct te gebruiken: er hoeft geen computer aan te pas te komen om hem te activeren. Door de LIVE-functie profiteert de gebruiker van updates in alle Europese landen in de database van AlerteGPS. Deze omvat Frankrijk, Spanje, België, Nederland, Duitsland, Italië, Groot-Brittannië, Portugal, Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Finland.

De Wikango ONE MILLENIUM is beschikbaar voor ¤ 299,95 incl. btw. Gebruikers die al in het bezit zijn van een Wikango ONE kunnen ook profiteren van het MILLENIUM-aanbod. Meer informatie hierover is te vinden op http://shop.alertegps.com/default.asp

(281 woorden)


Noot voor redacties