CDG Europe BV


Immidio bereidt Windows 7 migratie voor 18-3-2010
Immidios Flex Profiles voorkomt profielproblemen en bereidt alvast de onvermijdelijke Windows 7 migratie voor. Alle applicatie instellingen worden in kaart gebracht en in 1 profiel opgeslagen. Dit enkelvoudige profiel is vervolgens bruikbaar in meerdere besturingssysteem om migraties soepel uit te voeren. Bedrijven waar gebruikers zowel een desktop op kantoor, als een remote desktop voor thuis aanbieden, kunnen nu eindelijk echt naar 1 profiel toe!

Flex Profiles ontkoppelt de gebruikerprofielen van Windows en knipt deze vervolgens op, om instellingen per applicatie te kunnen opslaan. Hiermee wordt voorkomen dat corrupte profielen compleet verwijderd moeten worden en alle instellingen verloren zijn. Door het slimmer omgaan met profielen biedt Flex Profiles tevens een tot 50% snellere login tijd. Dit resulteert weer in een korte terugverdientijd bij grotere organisaties waar opgetelde wachttijden van gebruikers snel aantikken.

Doordat Immidos Flex Profiles al ingezet wordt om applicatie instellingen per gebruiker te registreren voordat de migratie plaatsvindt, voorkomt men de typische big-bang problemen. Na de migratie worden gebruikers en helpdesk ontlast doordat alle oude instellingen in de nieuwe omgeving terugkomen. Het is zelfs mogelijk om te schakelen tussen de oude en de nieuwe Windows omgeving omdat er gebruik gemaakt wordt van hetzelfde profiel.

Immidio biedt eenvoudig inzetbare tools die onze partners helpen bij de vele migratietrajecten. Flex Profiles voorkomt uitdagingen bij het migreren van gebruikerprofielen. Partners gebruiken Immidio oplossingen vanwege de praktische toepasbaarheid en het gebruikersgemak voor zowel de beheersorganisatie als de gebruikers. De gebruiker krijgt zijn werkomgeving terug na de migratie, maar is niet dagen bezig met de helpdesk of het opnieuw instellen van de applicaties, zegt Joris de Wert, Product Manager van CDG Europe B.V.

link

CDG Europe bv is dé innovatieve IT-distributeur met activiteiten in Nederland en Zweden. Hiermee ondersteunen wij onze internationale Partners, komen tegemoet aan de groeiende vraag naar een kennis partner voor onze proposities en vergroten ons blikveld. De doelstelling van CDG Europe bv is om samen met partners innovatieve producten en diensten te vertalen naar nieuwe proposities in lijn met de huidige marktontwikkelingen. Met leveranciers als Aladdin, Chip PC, Citrix, Cranberry, Expand Networks, Immidio, InstallFree, KACE, Platespin, RES Software, Vizioncore en VMware is CDG leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid. Het CDG Education Centre fungeert als geautoriseerd trainingscentrum voor al deze producten en kan ook voorzien in opleidingstrajecten op maat.