Primera zet in op afhaalacties

22/03/2010 08:30

Coöperatie Primera b.a.

In de strategie voor de komende vijf jaar heeft winkelketen Primera bekend gemaakt zich nog nadrukkelijker te gaan richten op diensten. Deze keuze is gericht op het feit dat winkelketen Primera zich zou onderscheiden in haar servicegerichte karakter door de samenwerkingsvorm met zelfstandig ondernemers. Na de start van de (exclusieve) verkoop van tickets, cadeaukaarten en Postcodeloten ziet winkelketen Primera nu kansen in zogenaamde "afhaalacties".

Door het sluiten van Postkantoren vallen er steeds meer locaties weg voor dergelijke "afhaalacties" van fabrikanten, waarbij consumenten veelal kunnen sparen voor gratis producten. Gezien de landelijke dekking van winkelketen Primera, met ruim 400 winkels in Nederland, en haar serviceverleende karakter sloot Bel Nederland voor haar komende actie een samenwerking met Primera.

Vanaf 22 maart treft de consument bij aankoop van Boursin Roomkaas Knoflook & Fijne kruiden een actiesticker aan op de verpakking. Met deze actiesticker kan de consument gratis een handig keramisch bewaarbakje afhalen bij Primera. In totaliteit worden er 24.000 bewaarbakjes uitgedeeld.

Voor meer informatie over de actie zie www.boursin.nl/actie en www.primera.nl.





http://www.primera.nl

http://www.primera.nl