Een speciale grootschalige actie voor AMP

22/03/2010 12:18

AMP GROUP

AMP maakt zich klaar om bij haar 6000 verdelers een uitzonderlijke promotionele actie op touw te zetten.

. Een volledig nieuwe actie op logistiek vlak

AMP verdeelt dagelijks meer dan 5000 Belgische en buitenlandse tijdschriften over 6000 verkooppunten en zet zijn knowhow nu dus in voor een grootschalige promotionele actie.

Nadat AMP al eerder bloemen, appels en zelfs stukken taart verdeeld had, voert het nu een nog nooit geziene actie op logistiek vlak.

. De plus producten boosten de verkoop en de handel

Gedurende de hele week krijgt iedereen die een Humo of een Télémoustique koopt gratis een sixpack Jupiler Tauro met een bijhorend bierglas.

De geabonneerden ontvangen bij hun tijdschrift een bon die ze in de grote winkelketens kunnen inwisselen.

AMP stelt gewoonlijk vast dat de verkoop met 15 % stijgt in de verkooppunten waar acties plus producten uitgevoerd worden. Zo zullen meer dan 3 miljoen flesjes Tauro verdeeld worden, een aantal dat nog nooit bereikt werd op zo een korte tijd.

. Erkende verkooppunten

"De acties plus product worden altijd goed onthaald door de klanten, bevestigt Tom Vermeirsch, commercieel directeur van AMP. Maar door de verkoop van een tijdschrift te dynamiseren, zorgen de acties ook voor een dynamiek waar de verkooppunten op kunnen inspelen. »

Om het de verkooppunten, die niet gewend zijn aan een dergelijke grootschalige verkoop wat gemakkelijker te maken, is AMP van plan om het aantal leveringen te verdubbelen en een back-office te installeren dat dus alle mogelijke vragen van de verdelers zal beantwoorden.



Duur van de actie: Vanaf dinsdag 23 maart gedurende een week voor Humo en vanaf woensdag 24 maart gedurende een week voor Télémoustique.

Prijs per blad in de kiosk: Humo: 2,40 euro en Télémoustique: 2 euro


---

AMP is een dochtermaatschappij van de groep Lagardère services, telt 800 werknemers in België en heeft een omzet van 580 miljoen euro.

Als groothandelaar en distributeur, is AMP de referentiepartner bij uitstek van de Belgische en buitenlandse uitgevers. Ze is een spelleider bij zo'n 6 000 verkooppunten in België.

www.ampnet.be

Contact:

Marie-Alix Wambergue (FR): 0496/70 64 75

Sonja Servranckx (NL): 0498/58 05 01

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel