Ingezonden persbericht

Persbericht

Ondernemers en werknemers ontmoeten elkaar bij AB
27 maart Vakwerkdag bij AB Noord-Holland

Personeelsvoorziener AB Noord-Holland organiseert op zaterdag 27 maart 2010 voor de 3e maal de Vakwerkdag. Alle vestigingen zijn deze dag geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur. Deze open dag is bedoeld om werkzoekenden en opdrachtgevers bij elkaar te brengen.

Diverse opdrachtgevers van AB Noord-Holland zijn uitgenodigd om zichzelf te presenteren en in contact te komen met potentiële werknemers. Iedereen die zelf aan de slag wil of een werknemer zoekt, is welkom op een van de vestigingen van AB in Middenmeer, Beverwijk, Obdam, Hoogkarspel en Purmerend.

AB Noord-Holland is dé personeelsvoorziener in Noord-Holland op het gebied van onder meer agrarisch personeel. Sinds enkele jaren is AB ook actief in omringende sectoren, zoals bij bedrijven in de bouw, grond-, weg- en waterbouw, metaalsector, groenvoorziening, transportsector en productiewerk. Met zo'n 350 vaste medewerkers in dienst en vele Nederlandse en buitenlandse werknemers op uitzendbasis is AB Noord-Holland één van de grotere werkgevers in de provincie.

AB is voor de schermen klein georganiseerd, maar achter de schermen een grote partij. Op omzetniveau is AB het 5e uitzendbureau van het land. Daarmee kan AB medewerkers én klanten heel flexibel voorzien van werk. Of het nu gaat om werk voor één persoon voor één dag, of voor vijftig man voor een langere periode; dat is typisch AB.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht