Dé beurs voor iedereen met een maatje meer

18/03/2010 15:47

Beursgebouw Eindhoven BV

"Grote Maten Beurs"

Met een maatje meer is het nog steeds erg lastig om op één locatie, lees stad of dorp, kleding, schoenen en lingerie te kopen. Bijna altijd moet u er een stuk voor rijden wilt u een complete set kunnen kopen. Op de "Grote Maten Beurs" is wel alles op één locatie te vinden. Ruim 60 bedrijven staan voor u klaar op allerlei gebied. Ook als u wat verder weg woont vanaf Eindhoven is het zeer de moeite waard om er een dagje of weekend voor uit te trekken.

"Mode" is het grootste thema op de beurs. U kunt op de Grote Maten Beurs de nieuwste voorjaars- en zomercollectie grote maten mode aanschaffen. Dat wil zeggen mode vanaf maat 44 t/m 60+. Hierbij horen ook de schoenen en lingerie. Natuurlijk kunt u uw nieuwe outfit compleet maken met bijpassende sieraden, tassen en overige accessoires. Kom ook kijken naar de modeflitsen die geshowd worden door echte plussize modellen.

Overige thema's welke worden gepresenteerd zijn:

"In en om het huis" hierbij worden producten gepresenteerd welke het dagelijks leven van mensen met overgewicht veraangenamen. "Productdemonstraties & workshops" laat u inspireren door interessante productpresentaties en overweldigende workshops "Meet & Greet" ontmoet uw medemaatjes bij de nieuwe horecaruimte, op het gezellige Brabantse terras of in het meetingpoint van www.grotematenmode.com.

Bekijk de volledige deelnemerslijst op www.grotematenbeurs.nl en laat u verrassen door het enorme aanbod van bedrijven.

Reacties van de bezoekers

Jeanette uit Friesland: het was weer een geslaagd beursweekend! Leuke dingen gekocht en weer veel bekenden gezien. Al met al een heel gezellig weekend. Bedankt dat je het weer mogelijk gemaakt hebt Marlon.

Duke: Leuke beurs, ben er pas voor de eerste keer geweest, wist er voorheen niet vanaf. Heb er zelf een leuk pak gekocht. Mijn broertje heeft er een leuke broek en zwembroek gekocht. Wij zijn bij de beurs gekomen door Salo Fashion.

Josien: De beurs was echt helemaal super! Ik was er voor de eerste keer en toen ik binnen kwam voelde het een beetje onwennig en twijfelde ik of ik het uren zou volhouden. Maar dat is zeker gelukt! Dat onwennige gevoel was snel verdwenen en ik heb het zeker uren volgehouden daar hahaha. Heerlijk geshopt, van alles geprobeerd en foto's van mezelf laten maken. Ben heel erg benieuwd hoe die geworden zijn. Ik vond het wel jammer dat er vrij weinig lingerie aanwezig was. Maar daarvoor kom ik de volgende keer dan zeker terug! Heb echt genoten! Bedankt.

Sandra: Ik heb goed ingeslagen, een roze legging, iets van Big Girlz en natuurlijk een maxi jurk bij Mateloos. Wat een geweldig merk.

Agnes: Ik vond het in mijn eentje super gezellig. Lekker kletsen met mensen die je niet kent en ik heb een pakje en een top gekocht. Oké tot volgend jaar maar weer.

Au3: Het valt me echt op dat veel mensen het duur vonden. Ik vond het juist super goedkoop. Ik heb 8 nieuwe dingen gekocht die ik erg tof vind en niet duur. Ligt natuurlijk aan de stand waar je bent. Ik was samen met mijn moeder en wij hebben ons echt wel vermaakt. En ja ook wij waren bij 1 stand waar we de prijzen te duur vonden, maar dan lopen we toch gewoon weer verder. Ik heb me dus prima vermaakt en mijn moeder ook, want die heeft 7 dingen gekocht.

Annelies: Ik heb 'n heerlijk batik blouse gekocht en 'n zwarte jurk voor eronder, nog 'n paar shirts, nieuwe pannen, heerlijke crème, enz,enz... te veel om op te noemen... ik ging met flink gevulde tassen EN tevreden weer naar huis! Heb ook nog genoeg foldermateriaal/ emailadressen verzameld, altijd handig om te weten waar je moet zijn voor mooie kleding.

7e keer Miss PLUSSIZE Fashion Verkiezing

Op zaterdag 27 maart vindt op de Grote Maten Beurs de finale plaats van de Miss PLUSSIZE Fashion Verkiezing. Twaalf kandidaten die afgelopen najaar de voorrondes hebben gehaald doen mee aan deze jaarlijkse verkiezing. De finalisten laten zien dat je er met een maatje meer hartstikke leuk uit kunt zien. Zij showen een collectie voorjaarsmode, zomermode en lopen de laatste ronde in prachtige avondjurken. Ook hebben zij een speciale opdracht meegekregen, komt dat zien!

De winnares zal een jaar lang de titel Miss PLUSSIZE Fashion vertegenwoordigen. Eerdere winnaressen die een naam hebben opgebouwd in de grote maten wereld zijn Ruth de Ridder (2007) en Gissella Arends (2008). Zij zijn regelmatig te zien bij modeshows, in tijdschriften, commercials en andere activiteiten.

U kunt de finalisten volgen op www.missplussizeverkiezing.nl





http://www.grotematenbeurs.nl