FloraHolland


Kom in de Kas 2010

FLORAHOLLAND (18 maart 2010) - Volgende week, zaterdag 27 en zondag 28 maart a.s., vindt alweer de 33e editie van Kom in de Kas plaats. Verspreid over het land zetten in 22 regio's honderden kwekers hun deuren van de kas open voor publiek. Een leuke manier om kennis te maken met de Nederlandse glastuinbouw. Het thema dit jaar is `Mooi, Lekker & Gezond'. FloraHolland ondersteunt Kom in de Kas op diverse manieren.

In Zuidoost-Nederland vindt Kom in de Kas plaats in de regio Helden/Beringe/Egchel. Bij chrysantenaanvoerder Gommans in Egchel vindt een inspirerende presentatie bloemschikken plaats, waarbij de chrysant natuurlijk volop aandacht krijgt, maar ook de producten van de andere kwekers die in deze regio meedoen aan Kom in de Kas. Dat is vooral mooi om te zien en lekker om te ruiken!
In de regio Aalsmeer vindt Kom in de Kas plaats in Amstelveen. FloraHolland is present met een stand waarin de nadruk wordt gelegd op het werken bij FloraHolland. De vestigingen in Naaldwijk en Rijnsburg leveren een facilitaire bijdrage: zij stellen hun terrein ter beschikking om te parkeren.

Bezoek de website van Kom in de Kas