Gemeente Beek


Beek doet het licht uit!

Earth hour Doe mee aan Earth Hour en win een diner bij kaarslicht

Â

Op 27 maart aanstaande doet onze gemeente als Millennium Gemeente mee aan Earth Hour en wordt de aanstraalverlichting van het gemeentehuis en de St. Hubertusmolen vanaf 20.30 uur een uur lang gedoofd.

Door deel te nemen aan deze internationale actie van het Wereld Natuur Fonds maken wij aan inwoners en bedrijven duidelijk dat het besparen van energie en zo het beperken van de CO2-uitstoot ook voor onze gemeente een prioriteit is. En natuurlijk roepen wij inwoners en bedrijven op het goede voorbeeld te volgen.

Â

Earth Hour is in de vier jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Vorig jaar deden een miljard mensen in 88 landen aan de actie mee. Zo ging het licht ging uit bij wereldberoemde gebouwen als de Opera House in Sydney, de piramides van Gizeh, de Sint Pieter in Rome en de Golden Gate Bridge in San Francisco.

Â

In ons land vindt Earth Hour steeds meer navolging. Ook u kunt kenbaar maken dat u â net als wij - een vuist maakt tegen klimaatverandering. Deelname is simpel: doe vanaf 20.30 uur een uur lang het licht uit! Vertel familie en vrienden van deze actie en roep hen op ook deel te nemen.

Â

Win een diner bij kaarslicht

Ga naar www.wnf.nl/earthhour, laat het Wereld Natuur Fonds weten hoe u in actie komt voor Earth Hour en maak kans op een âDiner bij Kaarslichtâ of een van de andere toepasselijke prijzen.